domingo, 8 de febrero de 2009

Menú a la Carta

MENÚ A LA CARTA:



  • ENTRANTS FREDS:

Amanida d'aromes
Mil fulls de gamba i foie 5.2€
Copeta de Co2 d'olives amb llom de peix blau 4.8€
Embolcalls de col amb salmó fumat 5.8€
Tàrtar de chatka 9.5€



  • ENTRANTS CALENTS:



Rissoto trufat 16€
Tagliatelle al pesto 12€
Pop a la ''gallega'' amb espuma de ceba 8.2€
Foie cremat amb crocant i oli de vainilla 11.2€


  • CARNS:

Magret d'ànec amb moniato al caliu i oli de vainilla 16.8€
Llaminera de porc amb margallons brasejats 14.6€
Foie gras amb chutney de carbassa i tamarinde 14.8€
Melos de vedella amb salsa d'oporto i bolet de temporada 16.5€
Pollastre de pota blava rostit amb curri 15.4€



  • PEIXOS:

Caldós de cocotxes i bacallà 16.3€
Gambes amb bufanda de llenguado i crema de nous 14.6€
Cassola de rap de tardor 16.6€
Llobarro al cava amb raïm 14.3€
Calamars farcits de botifarra del perol 12.8€
LLenguado a l'estil del serrallo i flor de cervesa 16.8€



  • POSTRES:


''Citricus'' amb espuma de maracuia 6.2€
Ravioli de trufa amb fruits vermells 4.6€
Gelat de ''lichilila'' amb sopa de maduixa 5.8€

No hay comentarios:

Publicar un comentario